Käyttöehdot

Palvelun käyttöehdot

Johdanto ja soveltamisala.

Tervetuloa, nämä ovat käyttöehdot (jäljempänä “ ehdot “) alustallemme, joka tunnetaan nimellä “MonoSurveys“, saatavilla osoitteesta www.monosurveys.com ( Sivusto ). Tämä on oikeudellinen toimeksianto, jossa määritetään ehdot ja ehdot, joilla MonoSurveys-tiimi (jäljempänä “ MonoSurveys “) tarjoaa palveluja sinulle tai edustamallesi oikeushenkilölle “sinä “, “ sinun “ ja / tai “ itsesi “.

Termillä “me“ viitataan “näissä“, käyttöehdoissa Monosurveysiin ja/tai tytäryhtiöihimme, valtuutettuihimme, seuraajiimme ja/tai brändeihimme. Nämä ehdot täydentävät tietosuojaselostettamme (“Policy”), johon ehdoissa viitataan.

Käyttäjän sopimus & Hyväksyminen.

käyttämällä sivustoamme hyväksyt, että sinua sitovat nämä ehdot, jotka muodostavat oikeudellisesti sitovan käyttäjäsopimuksen, sekä kaikki sovellettavat lait ja määräykset.

Käyttämällä sivustoamme vakuutat, että:

 1.  olet täysi-ikäinen tai oikeustoimikelpoinen oikeuspiirisi alueella;;
 2. Hyväksy kaikki säännöt ja ehdot, jotka ilmaistaan tässä; ja
 3. sinulla on velvollisuus, valta ja valtuus sitoutua näihin ehtoihin.

Täten ymmärrät ja lupaat noudattaa kaikkia liittovaltion, valtion ja paikallisia sääntöjä ja määräyksiä, joita palveluidemme käyttöön voidaan soveltaa. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, sinulla ei ole oikeutta käyttää sivustoa eikä vierailla sivustolla.

Pääsy sivustolle tarjotaan käyttäjälle ainoastaan käyttäjän henkilökohtaisen edun vuoksi. Jotta voisit käyttää tarjottuja toimintoja ja palveluita, sinun täytyy rekisteröidä meille käyttäjätili, jolloin annat tiettyjä yksityisiä tietoja sekä henkilötietoja.

Tarjotut palvelut.

Monosurveys tarjoaa, käyttää ja hallinnoi alustaa, joka tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden osallistua kyselytutkimuksiin verkossa. Käyttäjät voivat rekisteröityä sivustollemme ilmaiseksi ja antaa tiettyjä henkilötietoja, jotka alustamme käsittelee ja anonymisoi, jotta niitä voidaan verrata markkinatutkimusyritystemme anonymisoituihin tuloksiin. Jos sopiva kysely löytyy, käyttäjä voi klikata kyselyn kutsulinkkiä.

Jos käyttäjä valitsee kyselyn, hän voi antaa tarvittavat tiedot lomakkeella ja sen jälkeen vastata kyselyyn. Kun käyttäjä vastaa kyselyyn, hän ansaitsee rahasumman, jonka ajoittain ilmoitamme. Kun käyttäjä saavuttaa pienimmän tilitettävän summan (jonka ajoittain ilmoitamme), hän voi lunastaa rahat kolmannen osapuolen maksujärjestelmän (esim. PayPal) kautta tai lahjakorttina.

Kaikilla käyttäjillä on oikeus olla osallistumatta kyselytutkimuksiin. Mikäli kyselyvastausten havaitaan sisältävän virheellistä ja/tai valheellista tietoa, käyttäjä ei saa palkkiota, ja toistuvat tapaukset voivat johtaa tilin poistamiseen.

Kyselyt, maksujärjestelmät ja lahjakorttijärjestelmät ovat kolmansien osapuolien tarjoamia palveluita, joilla on omat tietosuojaselosteensa ja käyttöehtonsa. Tutustu niihin ennen kyselyihin vastaamista. Huomautamme, että näiden kolmansien osapuolien alustojen tietosuojaselosteet ja käyttöehdot ovat etusijalla kyseisten palveluiden käytössä, eivät Monosurveysin.

Saatamme tarjota sivuston kautta myös lisätoimintoja, joista ajoittain ilmoitamme. Kaikkiin Monosurveysin sivuston kautta tarjoamiin yllämainittuihin palveluihin viitataan jäljempänä yhteisesti sanalla ”palvelut”.

Lahjakorttiohjelma.

Tilin saldoja, lahjakortteja ja muita palkkioita ei voi siirtää toisille käyttäjille. Voit lunastaa ansaitsemasi pisteet lahjakortteina näiden ehtojen sekä sovellettavien kolmannen osapuolen ehtojen mukaisesti. Huomaa, että lahjakorteissa voi olla aika- ja muita rajoituksia. Lahjakortteja voidaan myöntää nopeimmille niin kauan kuin tuotteita riittää.  Jos yrität lunastaa lahjakorttipisteitä, ja markkinatutkimusyritys on määrittänyt, ettei palkkio ole enää saatavilla, on loppunut tai sitä ei jostakin muusta syystä voida toimittaa sinulle, yritys voi oman ja täyden harkintavaltansa nojalla tarjota sinulle toisenlaisen palkkion, jonka arvo on yhtä suuri tai suurempi.

Ei tule luottoa, peruutusta, tai jostain syystä myönnettyjen lahjakorttipisteiden palautusta.

Mikäli käyttäjätilille ei ole kirjauduttu yli kuuteen kuukauteen tai sinne ei ole kertynyt palkkioita tai lahjakortteja, Monosurveys voi todeta, ettei kyseinen käyttäjätili ole käytössä, ja sulkea sen ilmoittamatta. Mikäli tällaisissa tapauksissa tilillä on vielä pisteitä jäljellä, käyttäjällä on vain kolmekymmentä päivää aikaa ottaa meihin yhteyttä ja pyytää pisteiden lunastusta.

Mikäli et ole käyttänyt saldoasi kahden vuoden sisään sen ansaitsemisesta, Monosurveys voi katsoa niiden vanhentuneen ja poistaa ne tililtäsi ilmoittamatta.

Jos päätät osallistua kyselyyn, noudatettuasi annettuja ohjeita ja täytettyäsi Monosurveysin ja kolmannen osapuolen vaatimukset, saat palkkioksi mainitut pisteet, kun olet täyttänyt kyselyn. Kyselyihin ja muihin palkkioihin saattaa liittyä rajoituksia, joten lue huolellisesti kaikki ehdot ennen kuin päätät kyselyyn osallistumisesta.

Käyttäjät voidaan kutsua myös sähköpostitse tiettyihin kyselyihin, sähköpostilla, joka sisältää tarkat tiedot mahdolliset palkkiot ja tutkimuksen luonteen.

Tilin rekisteröiminen, vahvistaminen ja turvallisuus.

Voidaksesi käyttää palveluitamme sinun täytyy luoda käyttäjätili ja täyttää rekisteröintilomakkeen kaikki pakolliset kentät. Sinun täytyy antaa tarkat ja täydelliset tiedot, ja täten sitoudut pitämään salassa salasanan, jonka valitset käyttäjätiliä luodessasi.

Jos kadotat salasanan tai kerrot sen muille, sinun tulee ilmoittaa meille välittömästi. Olet yksin vastuussa toiminnasta käyttäjätililläsi sekä salasanasi salassapidosta, ja sinun tulee ilmoittaa meille välittömästi kaikista rikkomuksista ja tilisi luvattomasta käytöstä.

Palvelun kelpoisuus.

Monosurveys ei tarjoa palveluitaan alle 18-vuotiaille henkilöille. Alle 18-vuotiaat henkilöt eivät voi rekisteröidä meille käyttäjätiliä edes huoltajiensa nimenomaisella ja varauksettomalla suostumuksella. Emme tietoisesti säilytä tai jakele alle 13-vuotiaiden henkilöiden henkilö- tai muita tietoja.

Sen vuoksi varaamme oikeuden pyytää asianmukaista todistusta henkilöllisyydestä ja suostumuksesta käyttäjiltämme koska tahansa etukäteen ilmoittamatta, oman ja lopullisen harkintavaltamme nojalla. Mikäli käyttäjä ei toimita todistusta iästään, varaamme oikeuden jäädyttää, estää tai poistaa käyttäjätili välittömästi ilman vastuuvelvollisuutta.

Käyttäjätuki.

Mikäli haluat esittää kysymyksiä tai tehdä valituksen sivustostamme tai palveluistamme, ota meihin yhteyttä sähköpostitse yhteystietosivulta löytyviä tietoja käyttäen. Pyrimme kaupallisesti järkevin keinoin varmistamaan, että vastaamme mahdollisimman nopeasti. Sinun tulee toimittaa meille täydelliset tiedot ongelmastasi, jotta voimme arvioida tilanteen.

Huomaa, että palveluidemme käyttö vaatii tietokonelaitteiston, verkkoyhteyden, sähköä sekä verkon infrastruktuurin, joista me emme ole vastuussa.

Käyttäjän käyttöehdot.

Käyttäjänämme sitoudut siihen, ettet ryhdy tai kannusta käyttämään sivustoa tai palveluita tai mahdollista sivuston tai palveluiden käyttöä seuraaviin tarkoituksiin:

 • Rikkoo näitä ehtoja tai sallii, rohkaisee tai mahdollistaa toiset tekemään niin
 • Plagiointi ja/tai kolmansien osapuolten immateriaali- tai yksityisyysoikeuksien rikkominen, mukaan lukien luottamuksellisuuden, tekijänoikeuden, tavaramerkin, patentin, liikesalaisuuden, moraalisen oikeuden, yksityisyysoikeuden, julkisuusoikeuden tai jonkin muun immateriaali- tai omistusoikeuden rikkominen.
 • Kerää, vastaanota, siirrä tai levitä kenenkään henkilökohtaista tunnistetietoa ilman oikeudenhaltijan asianmukaista suostumusta.
 • Uudelleenjulkaista, myydä, vuokrata tai alilisendoida sivuston sisältöä tai materiaalia ilman lupaa.
 • Kopioida, kopioida tai kopioida materiaalia sivustolta ilman lupaa.
 • Levitä, julkaise tai muuten laita saataville sisältöä, joka:
  1. Rikkoo tai vaarantaa kenellä vain olevaa aineetonta omistusoikeutta (esim. tavaramerkkit, moraalioikeudet, bisnesidea, tekijänoikeus, ancillary oikeudet tai muu);
  2. mahdollistaa teon, joka voi edistää tai aiheuttaa syrjintää, rasismia, vahinkoa, herjausta, vihaa tai väkivaltaa ketä tahansa henkilöä tai ryhmää kohtaan; (iii) vaarantaa lapsia tai alaikäisiä henkilöitä;
  3. Vaara lapsille ja alaikäisille henkilöille.;
  4. on tai sallii laitonta tai petoksellista toimintaa;
  5. on rikos tai voidaan katsoa sellaiseksi tai muutoin rikkoo jotakin sovellettavaa lakia;ja/tai
  6. on siveetöntä, seksuaalista, pornografista, uhkaavaa/herjaavaa tai plagioitua, tuliaseita, tupakkaa, alkoholia, marihuanaa, uhkapelejä, binäärioptioita tai valuutanvaihtoa käsittelevää tai vastaavaa materiaalia tai voidaan katsoa sellaiseksi..
 • Kerää, vastaanota, siirrä tai levitä kenenkään henkilökohtaista tunnistetietoa ilman oikeudenhaltijan asianmukaista suostumusta.
 • Automaattisten tai manuaalisten prosessien käyttö sivustomme tai palveluidemme tai niiden osan saamiseksi, kopioimiseksi, käsittelemiseksi, katselemiseksi ja/tai käyttämiseksi, kun tarkoituksena on kerätä luvatonta dataa tai sisältöä mihin tahansa tarkoitukseen.
 • Minkäänlaisen järjestelmän, tietokoneohjelman tai tekniikan mahdollistaminen, käyttäminen, ohjelmoiminen tai toteuttaminen, kun tarkoituksena on louhia, hakea, kerätä, indeksoida tai muilla tavoin saada luvatonta tietoa Monosurveysilta tai mistään sen datavirtojen osasta. Selvyyden vuoksi todetaan, että tällainen toiminta sisältää henkilöiden, sivustohakusovellusten, hakurobottien ja minkä tahansa muiden vastaavien tiedonkeruutyökalujen käytön riippumatta kerättävän tiedon tyypistä ja määrästä.
 • Palveluidemme käyttäminen minkäänlaisten tietokonevirusten, -matojen, -vikojen, troijalaisten tai muiden tuhoisien elementtien levittämiseen.
 • Toiminta, joka aiheuttaa tai voi aiheuttaa kohtuuttoman kuormituksen Monosurveysin ja/tai sen kumppaneiden ja tytäryhtiöiden teknologialle tai infrastruktuurille tai muuten vaatii kohtuutonta liikennettä Monosurveysilta.
 • Keskeytä tai valvo aktiivisuutta sivuillamme tai palveluissamme, ilman tarkkaa valtuutustamme
 • Muuten ryhdy insinööriksi, pura tai pura Sivuston ja Palvelujemme oma koodi.

Sisällön moderointi.

Monosurveys kannustaa käyttäjiään ilmoittamaan käyttöehtojen rikkomisesta. Jokainen käyttäjä on yksin vastuussa omasta toiminnastaan sekä sisällöstä, jonka hän on julkaissut, välittänyt tai muutoin levittänyt palveluidemme kautta.

Palvelumme voivat sisältää interaktiivisia keskustelupalstoja, ilmoitustauluja, arvostelupalveluita tai muunlaisia julkisia foorumeita, joissa sinä tai käyttäjäsi saavat julkaista käyttäjäsisältöä (esim. arvosteluja, viestejä, videoita, selfieitä, julkaisuja ja muuta sisältöä).

Internet ei ole anonyymi viestintäkanava, joten emme voi taata palveluidemme kautta meille toimittamasi sisällön luottamuksellisuutta. Kaikki julkaisemasi sisältö on tarkoitettu julkiseen tarkasteluun, ja yksityiseksi merkittyä sisältöä lukuun ottamatta suurin osa kanssamme jakamastasi käyttäjäsisällöstä päätyy julkisesti käyttäjiemme saataville sivustollamme ja kolmansien osapuolten sivustoilla, mukaan lukien hakukoneet ja sosiaalisen median sivustot. Kaikkea sisältöä ei voi merkitä yksityiseksi.

Monosurveysilla on oikeus muttei velvollisuutta tarkkailla kaikkea käyttäjien toimintaa ja käyttäjäsisältöä (esim. nimet, valokuvat, julkaisut, palaute, kuvat, kommentit, kysymykset ja muu sisältö) määrittääkseen niiden sääntöjenmukaisuuden sekä muokata, kieltäytyä julkaisemasta tai poistaa palveluihimme toimitettua tai niiden kautta julkaistua materiaalia ja sisältöä, jonka katsomme rikkovan käyttöehtojamme tai yksityisyydensuojakäytäntöämme tai olevan muutoin paheksuttavaa.

Monosurveysilla on oikeus muttei velvollisuutta tarkkailla kaikkea käyttäjien toimintaa ja käyttäjäsisältöä (esim. nimet, valokuvat, julkaisut, palaute, kuvat, kommentit, kysymykset ja muu sisältö) määrittääkseen niiden sääntöjenmukaisuuden sekä muokata, kieltäytyä julkaisemasta tai poistaa palveluihimme toimitettua tai niiden kautta julkaistua materiaalia ja sisältöä, jonka katsomme rikkovan käyttöehtojamme tai yksityisyydensuojakäytäntöämme tai olevan muutoin paheksuttavaa.

Pidätämme oikeuden (ilman velvollisuutta) tarkkailla kiistoja sinun ja muiden käyttäjiemme välillä, pois lukien toimittajat.

Ei roskapostia.

Pidätämme oikeuden seuloa kaikkea käyttäjäsisältöä voidaksemme paikantaa ja poistaa kaiken roskapostin sekä harhaanjohtavat kupongit, koodit, tarjoukset tai linkit tuotteisiin tai palveluihin. Emme suvaitse emmekä salli muiden suorittaa palveluidemme tai sivustomme kautta minkäänlaisia pyytämättömän joukkoviestinnän massapostituksia käyttäjillemme tai kolmansille osapuolille.

Kaikenlainen kaupallinen elektroninen viestintä, jota saat meiltä, kumppaneiltamme, lisenssinantajiltamme, toimittajiltamme ja tytäryhtiöiltämme vaatii etukäteen antamasi suostumuksen tällaiseen viestintään. Kaupalliset viestimme sisältävät keinot, joiden avulla voit lopettaa viestien vastaanottamisen, yleensä tilauksen peruutuslinkin kautta. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.

Tilin keskeyttäminen ja lopettaminen.

Monosurveys kannustaa käyttäjiään ilmoittamaan ohjeidemme ja ehtojemme rikkomisesta. Käyttäjien, joiden toiminta voidaan katsoa todelliseksi – tai vain oletetuksi – käyttöehtojen rikkomiseksi, mukaan lukien automatisoidut mekanismit petollisen viestinnän toteuttamiseksi, käyttäjätilit voidaan välittömästi sulkea/poistaa, oman ja lopullisen harkintavaltamme nojalla ilmoittamatta ja ilman vastuuvelvollisuutta.

Pidätämme oikeuden oman ja lopullisen harkintavaltamme nojalla poistaa käytöstä, jäädyttää, sulkea tai poistaa kaikki käyttäjätilit, jotka liittyvät todelliseen tai oletettuun käyttöehtojen rikkomiseen. Sinun tulee ilmoittaa meille välittömästi, mikäli kelpoisuudessasi käyttää alustaamme tapahtuu muutoksia, tai jos epäilet tietoturvarikkomusta tai tilisi luvatonta käyttöä.

Tiedostat ja hyväksyt sen, että voimme ilmoittaa viranomaisille tai muille asianmukaisille kolmansille osapuolille lainvastaiseksi epäilemästämme toiminnasta, ja että edellä mainittujen sääntöjen rikkominen voi johtaa Monosurveysin ja palveluidemme käyttöoikeuden välittömään perumiseen.

uutiskirj.

ivusto voi mahdollistaa uutiskirjepalvelun tilaamisen, ja palvelu voi olla joko meidän tai valtuuttamamme kolmannen osapuolen tarjoama. Uutiskirjeessä voit saada tietoa tilausasetustesi mukaisesi. Tilaajana saat selkeän viestin, jossa kerrotaan tilauksestasi, ja voit valita kuinka paljon ja minkälaisia sähköpostiviestejä haluat vastaanottaa. Jos halut perua tilauksen, löydät perumis- ja vastaavat linkit viesteistämme.

Kaikenlainen kaupallinen elektroninen viestintä, jota saat meiltä, kumppaneiltamme, lisenssinantajiltamme, toimittajiltamme ja tytäryhtiöiltämme vaatii etukäteen antamasi suostumuksen tällaiseen viestintään. Kaupalliset viestimme sisältävät keinot, joiden avulla voit lopettaa viestien vastaanottamisen, yleensä tilauksen peruutuslinkin kautta. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.

Käyttäjän lisenssit.

Käyttäjän luoma sisältölisenssi. Täten myönnät Monosurveysille rajoitetun, ei-yksinomaisen, alilisensoitavan, siirrettävän, rojaltittoman, tilapäisen, peruutettavissa olevan, maailmanlaajuisesti voimassa olevan oikeuden ja lisenssin käyttää, isännöidä ja säilyttää kaikkea sisältöä, jonka lataat, levität, toimitat, luot tai siirrät, kuten julkaisut, alkuperäiset äänitiedostot, viestit, chat-tekstit, ladatut tiedostot, syötetty data, lähetetyt sähköpostit tai muu Monosurveysille sivuston tai palveluiden kautta toimitettu sisältö. Lisenssi on rajoitettu Monosurveysille, jotta se voi tehokkaasti suorittaa viestintäpalvelunsa käyttäjiensä puolesta. Vakuutat Monosurveysille, että sinulla on kaikki oikeudet ja valtuutukset tai muuten riittävät omistusoikeudet kaikkeen sisältöön, jota toimitat Monosurveysille kuten tässä kohdassa on määritetty.

Rajoitettu valtuutus. Monosurveys myöntää sinulle rajoitetun, ei-yksinomaisen, peruutettavissa olevan, rojaltittoman ja ei-siirrettävän lisenssin hyödyntää ja käyttää palveluita. Et saa jäljentää, uudelleenmallintaa, takaisinmallintaa, muokata tai muilla tavoin käyttää palveluita tai niiden osaa. Monosurveys ei myönnä sinulle nimenomaisia eikä epäsuoria oikeuksia patentteihin, tavaramerkkeihin, tekijänoikeuksiin tai liikesalaisuuksiin; eikä sinulla ole oikeutta suorasti tai epäsuorasti omistaa, käyttää, lainata, myydä, vuokrata, liisata, lisensoida, alilisensoida, teettää, kopioida, kääntää, muokata, sovittaa, parantaa, käyttää uusien tai johdettujen tuotteiden luomiseen, näyttää, jaella, esittää tai muilla tavoin hyväksikäyttää mitään ladattuja palveluita tai tietokonesovelluksia tai niiden osia.

Palautteen lisenssi. Täten myönnät Monosurveysille rajoitetun, ei-yksinomaisen, alilisensoitavan, siirrettävän, rojaltittoman, jatkuvan, peruuttamattoman, maailmanlaajuisesti voimassa olevan oikeuden ja lisenssin käyttää, isännöidä, säilyttää, jäljentää, muokata, luoda johdettuja tuotteita (kuten käännösten, sovitusten tai muiden muutosten tuloksena), viestiä, julkaista, esittää julkisesti, näyttää julkisesti ja jaella kaikkia ehdotuksia, palautteita, suosituksia, kommentteja ja tietoa, jotka tarjoat Monosurveysille sivustoon ja palveluihin liittyen.

Omistusoikeudet.

Tavaramerkit, tekijänoikeudet, palvelumerkit, tuotenimet ja muut immateriaalioikeudet ja omistustiedot, jotka sivustolla ja palveluissa näkyvät, ovat Monosurveysin ja sen lisenssinantajien ja tytäryhtiöiden omistamia tai muutoin niille lisensoituja, riippumatta siitä, onko tätä todettu vai ei, ja niitä suojelevat immateriaalioikeudet, mukaan lukien tekijänoikeuslait ja -sopimukset sekä muu lainsäädäntö maailmanlaajuisesti.

Näiden omistusoikeuksien haltijat eivät välttämättä liity meihin tai tytäryhtiöihimme, kumppaneihimme tai mainostajiimme. Mitään kohtaa tässä osiossa ei tule tulkita tarkoitukseksi myöntää sinulle minkäänlaista oikeuksien siirtoa tai omistusosuutta sivustoon tai palveluihimme tai niiden osaan.

Täten ilmoitat ja vakuutat, että: (i) sivustomme ja palveluidemme käyttösi sekä kaikki lataamasi ja käyttämäsi data on aina näiden ehtojen sekä kaikkien sinuun ja organisaatioosi sovellettavien paikallisten, valtion, osavaltion ja kansainvälisten lakien mukaista; (ii) sinulla on kaikki tarvittavat oikeudet, vapaudet ja luvat toimittaa tietoja Monosurveysille ja sen tytäryhtiöille, lisenssinantajille ja edustajille sekä myöntää Monosurveysille näissä ehdoissa myönnetyt oikeudet, mukaan lukien kaikki myönnetyt immateriaalioikeudet ja julkisuusoikeudet, yksityisyys sekä kaikenlainen käyttö, keräys ja luovutus.

Tekijänoikeuksien poistoilmoitus.

Monosurveys ottaa tekijänoikeusrikkomukset vakavasti ja on valmis poistamaan kaiken sivulla esitetyn sisällön, joka oletetusti tai tosiasiallisesti rikkoo tekijänoikeuksia, mikäli oikeudenomistaja ilmoittaa asiasta ja pyytää poistoa.

Seuraavaa menettelyä sovelletaan kaikkeen sivulla esitettyyn sisältöön, joka oletetusti rikkoo sinun tai kolmannen osapuolen tekijänoikeuksia. Ilmoita meille vaatimuksestasi otsikolla ”Poistopyyntö”. Saatuaan ilmoituksesi Monosurveys tutkii asian, ja mikäli sillä on syytä uskoa, että sivuston sisältö rikkoo tekijänoikeuksia, Monosurveys voi poistaa sen, ottaa pois käytöstä tai muutoin lakata näyttämästä sitä.

Ilmoituspyyntösi tulee olla kirjallinen ja siinä tulee olla väh. Seuraavat tiedot

 1. Allekirjoituksesi ja identifikaatiosi tai sen ihmisen, joka hoitaa sinun asioita vastaavat tai omistajan;
 2. selkeä ja tiivis kuvaus sisällöstä, jota sen tekijänoikeuksia on väitetty loukatun;
 3. yhteystiedot (esim. osoite ja sähköposti); ja
 4. lausuntosi, väärästä valasta johtuvien seuraamusten uhalla, jonka mukaan olet siinä uskossa, että vaatimuksesi sisältämät tiedot ovat tarkkoja ja paikkansapitäviä..

Liiketoimintamallimme huomioiden poistovaatimuksella voi olla kielteisiä vaikutuksia tytäryhtiöihimme, mainostajiimme, kumppaneihimme ja kolmansien osapuolten sisällön toimittajiin. Tämän vuoksi vaatimuksen saatuamme yritämme ottaa yhteyttä kyseisen sivuston sisällön omistajaan tai ylläpitäjään, jotta heillä on mahdollisuus esittää vastavaatimus.

Jos haluat esittää vastavaatimuksen, toimita meille kirjallinen vaatimus, jossa tulee olla vähintään seuraavat tiedot:

 1. ilmaista nimenomaan sitä sisältöä, joka meiltä saattaa olla tai on poistettu sivustoltamme tai osastoltamme/verkkotunnukseltamme, jossa se oli näkyvissä;
 2. yhteystiedot, esim. kotiosoite ja sähöpostisosoite;
 3. omistusoikeuden haltijan ja / tai toimiluvan saajan allekirjoitus ja henkilöllisyy; ja
 4. lausuntosi, väärästä valasta johtuvien seuraamusten uhalla, jonka mukaan olet siinä uskossa, että vastavaatimuksesi sisältämät tiedot ovat tarkkoja ja paikkansapitäviä..

Ei hyväksyntää.

Sivustolla ja palveluissa näkyvät kuvat, tekstit, julkaisut, tiedot, valokuvat sekä muu sisältö ja media eivät välttämättä ole saatavilla, ja siitä aiheutuvat seuraukset – joihin emme voi viime kädessä vaikuttaa – ovat täysien toimintamahdollisuuksiemme ulottumattomissa. Osa sivustolla näkyvistä kuvista on lisensoituja ja/tai ostettuja kuvituskuvia ja esillä ainoastaan kuvitustarkoituksessa. Osa sivustolla näkyvästä sisällöstä tai koko sisältö voi olla ulkopuolisten kolmansien osapuolten tuottamaa eikä edusta Monosurveysin mielipiteitä, eivätkä Monosurveys, sen tytäryhtiöt, sivuliikkeet, toimihenkilöt, työntekijät tai edustajat takaa sen totuudenmukaisuutta eivätkä vahvista sitä.

Tiedostat ja hyväksyt sen, että Monosurveysia ei vaadita aktiivisesti tarkkailemaan tai valvomaan minkään palveluiden tai sivuston kautta saatavilla olevan tai sinne luodun viestin, materiaalin tai tiedon sisältöä.  Jokainen rekisteröity käyttäjä on yksin vastuussa viestintänsä sisällöstä ja voi joutua oikeudelliseen vastuuseen kommenttiensa tai muun esittämänsä materiaalin tai tiedon sisällöstä.

Kolmannen osapuolen verkkosivustot ja sisältö.

Sivustomme ja palvelumme saattavat ajoittain sisältää linkkejä toisille verkkosivustoille. Nämä linkit on tarkoitettu vain omaksi hyödyksesi, ja niiden tarkoituksena on tarjota sinulle mahdollisesti kiinnostavaa lisätietoa. Tällaisten linkkien tarjoaminen ei tarkoita kolmansien osapuolten verkkosivustojen (tai niiden tuotteiden ja palveluiden) hyväksyntää. Tutustu kyseisten verkkosivustojen käyttöehtoihin ja käytäntöihin kuten yksityisyydensuoja- ja tiedonkeruukäytäntöihin.

Voimme sijoittaa sivustollemme kolmansien osapuolten lähteiden mainoksia. Mikäli osallistut muiden kolmansien osapuolten kuin Monosurveysin kampanjoihin, kaikki niihin liittyvät ehdot, takuut ja väitteet ovat täysin sinun ja kyseisen kolmannen osapuolen välisiä. Monosurveys ei ole vastuussa minkäänlaisista menetyksistä tai vahingoista, jotka syntyvät tällaisten toimien tuloksina tai kolmansien osapuolten mainosten esittämisen seurauksena.

Muutokset palveluihin.

Monosurveys varaa oikeuden muokata, täydentää, keskeyttää, lopettaa, parantaa, päivittää tai muilla tavoin muokata näitä ehtoja, sivustoa ja palveluita milloin tahansa ilmoittamatta. Kaikki muutokset näytetään sivustolla, ja voimme myös ilmoittaa niistä sinulle sähköpostitse. Yleisesti ottaen pyrimme olemaan heikentämättä palvelutasollasi saatavilla olevia palveluita, ja mikäli otamme käyttöön lisättyjä tai uusia toimintoja, ilmoitamme sinulle niistä ennen niiden käyttöönottoa ja kerromme myös aikavälin, jolloin uudet maksuehdot tulee hyväksyä.

Katso viimeisin päivämäärä, jolloin olemme tehneet muutoksia. Jos käytät palveluita päivitysten voimaantulopäivän jälkeen – joko rekisteröimällä tilin tai käyttämällä palveluita – sinun katsotaan hyväksyneen ehdot.

Palvelun laatusopimus.

Mikäli sinulla on teknisiä kysymyksiä, ota yhteyttä tekniseen tukeemme. Edellä mainitusta poiketen osa sivuston palveluista ja toiminnoista on kolmansien osapuolten alustojen kuten Amazon Web Servicesin tarjoamia. Kaikki tällaiset sivuston toiminnot ovat kyseisten osapuolten käyttöehtojen ja palvelutasosopimusten alaisia, ja nämä ovat luettavissa verkossa.

Käyttäjän yksityisyys.

Toimittamalla meille dataa ja henkilötietoja hyväksyt yksityisyydensuojakäytäntömme, mukaan lukien henkilötietojen keräämisen, käsittelyn, säilytyksen ja jakamisen muun muassa tytäryhtiöillemme, kumppaneillemme ja asiakkaillemme. Pyydämme nimenomaista suostumustasi muun muassa uutiskirjeen, päivitysten ja seurantaviestien lähettämiseen. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.

Käyttäjien vakuutukset ja takuut.

Vakuutat ja takaat täten, että:

 1. Kaikki toimintasi sivuillamme ja palveluissamme ja kaikki lataamasi ja käyttämäsi tiedot tulee aina olla näiden sääntöjen ja kaikkien paikallisten, alueellisten, kansallisten ja kansainvälisten lakien ja säännösten, jotka pätevät sinuun ja organisaatioosi mukaista.;
 2. sinulla on kaikki tarvittavat oikeudet, vapaudet ja luvat toimittaa tietoja Monosurveysille ja sen tytäryhtiöille, lisenssinantajille ja edustajille sekä myöntää Monosurveysille näissä ehdoissa myönnetyt oikeudet, mukaan lukien kaikki myönnetyt immateriaalioikeudet ja julkisuusoikeudet, yksityisyys sekä kaikenlainen käyttö, keräys ja luovutus..

Ehto, irtisanominen.

Ehto alkaa päivänä, joka tulee ensimmäiseksi seuraavien joukossa:

 1. ensin mene sivulle;
 2. Sinun ensimmäinen käyttöoikeus tai palveluidemme toteutus; tai
 3. Monosurveys aloittaa palveluidensa tarjoamisen sinulle.

Tämä ehto päättyy automaattisesti jommankumman seuraavana päivänä:

 1. Tilin deaktivointi, poistaminen käytöstä, jäädyttäminen tai poistaminen;
 2. Käyttöoikeuden poistaminen tai palveluimme peruuttaminen;
 3. MonoSurveys lopettaa nämä ehdot oman harkintansa mukaan;
 4. MonoSurveysin sinulle ajoittain ilmoittama päättymispäivä; tai
 5. MonoSurveysin lopullinen päätös asettaa Sivusto tai Palvelut pois käytöstä.

MonoSurveys:in päättämä irtisanomissyy.

Näiden ehtojen sekä kaikkien näissä ehdoissa myönnettyjen lisenssien voimassaolo päättyy automaattisesti, mikäli rikot näitä käyttöehtoja. Mikäli voimassaolo päättyy ehtojen rikkomisen vuoksi, oikeutesi käyttää sivustoamme, palveluitamme ja niiden kautta tarjottua tai luotua tietoa päättyy, etkä ole oikeutettu minkäänlaisiin korvauksiin, hyvityksiin tai palautuksiin. Ota tällöin yhteyttä tukeemme saadaksesi varmuuskopion mahdollisista käyttäjätiedoistasi toimittajiemme kuten Amazon Web Servicesin omien käyttöehtojen mukaisesti.

Takuun vastuuvapauslauseke.

Missään tapauksessa Monosurveys, sen tytäryhtiöt, asiakkaat, edustajat, toimihenkilöt, lisenssinantajat, jakelijat ja/tai mitkään valtuutetut kolmannet osapuolet eivät ole vastuussa minkäänlaisista erityisistä, epäsuorista, oheis-, tai välillisistä vahingoista, mukaan lukien kaikenlaiset menetykset, kulut ja kustannukset, jotka syntyvät sivuston tai palveluiden hallussapidosta, käytöstä, saavuttamattomuudesta tai viasta, mukaan lukien liikevaihdon, liikevoiton tai liiketoiminnan menetykset, tietokoneresurssien käytön menetys tai saavuttamattomuus; koskien rikkomuksia (mukaan lukien huolimattomuus), sopimusta, seurausvastuuta tai muuta juridista tai vastaavaa teoriaa ja riippumatta siitä, onko Monosurveysille, sen tytäryhtiöille, asiakkaille, lisenssinantajille ja/tai jakelijoille kerrottu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta.

Missään tapauksessa Monosurveys, sen tytäryhtiöt, asiakkaat, edustajat, toimihenkilöt, lisenssinantajat, jakelijat ja/tai mitkään valtuutetut kolmannet osapuolet eivät ole vastuussa minkäänlaisista erityisistä, epäsuorista, oheis-, tai välillisistä vahingoista, mukaan lukien kaikenlaiset menetykset, kulut ja kustannukset, jotka syntyvät sivuston tai palveluiden hallussapidosta, käytöstä, saavuttamattomuudesta tai viasta, mukaan lukien liikevaihdon, liikevoiton tai liiketoiminnan menetykset, tietokoneresurssien käytön menetys tai saavuttamattomuus; koskien rikkomuksia (mukaan lukien huolimattomuus), sopimusta, seurausvastuuta tai muuta juridista tai vastaavaa teoriaa ja riippumatta siitä, onko Monosurveysille, sen tytäryhtiöille, asiakkaille, lisenssinantajille ja/tai jakelijoille kerrottu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta.

Vastuun rajoitus.

Jos käyttäjälle tulee menetyksiä tai vahinkoa Monosurveysin huolimattomuuden tai ehtojen noudattamatta jättämisen seurauksena, käyttäjällä on oikeus vaatia yhden tapauksen tai toisiinsa liittyvien tapausten sarjan osalta vain kolmen (3) edeltävän kuukauden maksettuja maksuja tai asiakkaalle aiheutuneiden suorien vahinkojen määrää, riippuen siitä kumpi summa on pienempi.

Näissä ehdoissa määritetään tietyt juridiset oikeudet, ja sinulla saattaa olla muita oikeuksia oikeuspiiristäsi riippuen. Joidenkin valtioiden lainsäädäntö ei salli tietynlaisia vastuunrajoituksia, ja näin ollen tätä vastuunrajoitusta sovelletaan kyseisen oikeuspiirin lainsäädännön sallimissa määrin.

Korvaaminen.

Sinun tulee vapauttaa vastuusta, suojata ja puolustaa Monosurveysia, sen tytäryhtiöitä, asiakkaita, edustajia, toimihenkilöitä, lisenssinantajia, jakelijoita ja/tai kaikkia valtuutettuja edustajia, sekä jokaisen (yhdessä ”Monosurveysin vastuusta vapautetut”) toimihenkilöitä, johtajia ja työntekijöitä kaikenlaisilta kolmansien osapuolien vastuuvelvollisuuksilta, vaatimuksilta, kanteen perusteluita, kanteilta, menetyksiltä, vahingoilta, sakoilta, tuomioilta, ratkaisuilta ja kustannuksilta (mukaan lukien kaikki kohtuulliset ulkopuolisten asianajajien palkkiot ja oikeudenkäyntikulut), joita voi aiheutua Monosurveysin vastuusta vapautetuille tai näiden toimesta seuraavia asioita koskien:

 1.  jokin tässä antamasi takuun, vaatimuksen ja/tai sopimuksen rikkominen (siltä osin kuin se ei johdu olennaisesti mistään Monosurveysin rikkomuksesta); ja/tai
 2. jokin kolmannen osapuolen vaatimus koskien Monosurveysia tai sen käyttöä yhdessä liiketoiminta-alustasi kanssa, mukaan lukien vaatimukset siitä, että Monosurveys rikkoo tai väärinkäyttää jonkin kolmannen osapuolen omistus- tai immateriaalioikeutta, mukaan lukien kenen tahansa henkilön yksityisyysoikeudet, tai rikkoo jotakin sovellettavaa lakia..

Yleiset ehdot.

Tehtävä. Nämä ehdot tulevat myös osapuolien seuraajien hyväksi. Siten kaikki oikeudet, joita ei ole nimenomaisesti myönnetty, pidätetään.

Koko sopimus. Nämä ehdot muodostavat koko sopimuksen osapuolten välillä, eikä sopimusta voida muuttaa tai täydentää ilman kummankin osapuolen kirjallista suostumusta.

Tasapuoliset muutoksenhakukeinot. Täten tiedostat ja hyväksyt, että mikäli näitä ehtoja ei erityisesti toimeenpanna, Monosurveys kärsii korvaamattomia vahinkoja, minkä vuoksi hyväksyt sen, että Monosurveys on oikeutettu ilman talletusta, muuta vakuutta tai todistetta vahingoista asianmukaisiin oikaisukeinoihin koskien ehtojen rikkomistasi, muiden käytettävissä olevien oikaisukeinojen lisäksi.

Force Majeure. Monosurveys ei ole vastuussa mistään tässä määritettyjen velvollisuuksiensa suorittamatta jättämisestä, mikäli se johtuu syystä, johon emme voi kohtuudella vaikuttaa, mukaan lukien hallituksen määräämät sulut tai liiketoiminnan keskeytykset, vakuutusyhtiön määräämät sulut tai liiketoiminnan keskeytykset, tai elektroniset, sähkö-, mekaaniset tai verkkoviat.

Kieli. Nämä ehdot voidaan kääntää muille kielille, mutta englanninkielinen on tämän sopimuksen virallinen versio, ja mikäli englanninkielisen ja muiden versioiden välillä on ristiriita, englanninkielistä versiota sovelletaan.

Uutiskirjeet. ivusto voi mahdollistaa uutiskirjepalvelun tilaamisen, ja palvelu voi olla joko meidän tai valtuuttamamme kolmannen osapuolen tarjoama. Uutiskirjeessä voit saada tietoa tilausasetustesi mukaisesi. Tilaajana saat selkeän viestin, jossa kerrotaan tilauksestasi, ja voit valita kuinka paljon ja minkälaisia sähköpostiviestejä haluat vastaanottaa. Jos halut perua tilauksen, löydät perumis- ja vastaavat linkit viesteistämme.

Ei kauppasaartoa. Vakuutat täten että:

 1. et ole maassa, johon sovelletaan kansainvälisen hallituksen kauppasaartoa tai jonka minkä tahansa valtion hallitus on nimennyt “terroristia tukevaksi“ maaksi; ja
 2. et ole listattu minkään hallituksen luettelossa kielletyistä tai rajoitetuista osapuolista tai toiminnoista.

Ei vastuuvapautuslauseketta. Se, että Monosurveys ei käytä jotakin tässä määritettyä oikeutta, ei merkitse sitä, että Monosurveys luopuu kyseisestä oikeudesta.

Ei parisuhdetta. Sinä ja Monosurveys olette itsenäisiä toimijoita, eivätkä nämä ehdot muodosta välillenne minkäänlaista edustus-, kumppani-, yhteisyritys-, työ-, tai franchising-suhdetta. 

Ilmoitukset. Kaikki näiden ehtojen mukaisesti laaditut ilmoitukset ja muut viestit tulee toimittaa kirjallisina, ja riippuen siitä, kumpi tapahtuu aiemmin, ne katsotaan toimitetuksi joko todellisella vastaanottohetkellä tai: (a) kun ilmoitus on toimitettu vastaanottavalle osapuolelle henkilökohtaisesti

 1. henkilökohtainen toimitus osapuolelle ilmoitettavaksi;
 2. kun ilmoitus on toimitettu vastaanottavalle osapuolelle henkilökohtaisesti;
 3. viiden päivän kuluttua lähettämisestä kirjattuna tai oikeaksi todistettuna postina, palautuskuitti pyydetty, postimaksu ennakkoon maksettu; tai
 4. sähköpostilla toimitettaessa tavanomaisen toimistoajan sisällä, tai toimistoajan ulkopuolella toimitettaessa vastaanottajan seuraavana arkipäivänä.

Erotettavuus. Mikäli jotakin näistä ehdoista ei voida panna täytäntöön, kyseistä ehtoa muokataan kuvastamaan osapuolten tarkoitusta. Kaikki muut ehdot pysyvät kaikilta muilta osin voimassa.

Verot. Sinä olet vastuussa kaikkien tiliisi liittyvien verovelvollisuuksien suorittamisesta, mukaan lukien kaikenlaiset tuloverot verotettavasta tulosta, jota syntyy vastatuista kyselyistä, ansaituista palkkioista ja myönnetyistä lahjakorteista. Sinun on tärkeä pitää yhteystietosi ajan tasalla tositteiden lähettämistä varten, erityisesti maksujärjestelmätilisi tiedot. Monosurveys ei tarjoa minkäänlaista vero- tai talousneuvontaa käyttäjille, ja kehotamme sinua kääntymään oman oikeuspiirisi asiantuntijan puoleen.

Riidan sopiminen.

Soveltuva laki. Suostut noudattamaan Suomen sovellettavia lakeja, jotka ohjaavat näitä käyttöehtoja ja kaikkia vaatimuksia, ottamatta huomioon konfliktisäännöksiä.

Forum. Osapuolet hyväksyvät, että riidat ratkaistaan ja muut näihin ehtoihin liittyvät asiat käsitellään Pirkanmaan käräjäoikeudessa Tampereella. Jos asut jossakin muussa EU-maassa kuin Suomessa, maassasi voi olla joitakin pakollisia sovellettavia lakeja, joita sovelletaan sinun hyödyksesi ja turvaksesi tiettyjen Suomen lakien lisäksi tai sijasta, erityisesti kuluttajansuojalakeja.

Ota yhteyttä.

Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja meistä, sivustostamme, ehdoistamme ja / tai tästä käytännöstä, ota meihin yhteyttä:

Viimeisimmän päivityksen pvm on Syyskuu, 2020