Personvern

Personvern

Introduksjon.

Velkommen, dette er retningslinjer for personvern og datameldingen som gjelder for vår nettside www.monosurveys.com, som omfatter underdomenene og de mobile optimaliserte versjonene. Vi anbefaler deg også å lese våre vilkår, sammen med alle våre regler, retningslinjer og hjelperetningslinjer (hvis noen), alt inkludert her ved referanse.

Disse retningslinjene gjelder for nettstedet vårt, dets nettsider og alle nettsteder som refererer til disse retningslinjene, sammen med noen av Liidimedia OYs opererte nettsteder og plattformer, samt eventuelle data vi kan samle inn på tvers av samarbeidende og ikke-tilknyttede nettsteder.

Disse retningslinjene gjelder også for PI samlet inn gjennom mobilversjonen av nettstedet vårt, uavhengig av det mobile operative systemet, mobilenheten eller nettleseren du bruker til å få tilgang til den.

Definisjoner.

Følgende definerte termer vil bli brukt i denne policyen, enten de brukes i entallsformen eller flertallsformen, eller i den maskuline eller feminine formen..

Personvern skal refereres til som

"Politikk".

Liidimediay OY skal refereres til som

"Nettsted".

www.monosurveys.com skal refereres til som

“MonoSurveys” og "vår", "Oss" Eller "vi".

En besøkende eller sluttbruker av nettstedet vårt kalles skal refereres til som

"du", din(e) Eller "Deg selv".

Personlig identifiserbar informasjon skal refereres til som

"PI".

Vilkår og betingelser for bruk skal refereres til som

"Vilkår".

I tillegg, vilkårene "samle", "prosess", "behandle", "bruk", "del", "avsløre", "røpe" analoge ord skal referere til din PI og andre data samlet inn fra våre besøkende og sluttbrukere.

Brukeravtale og registrering.

Som bruker av nettstedet vårt, og i samsvar med artikkel 6 (1) (a) GDPR,, vil du bli bedt om å godta disse retningslinjene ved å klikke på "Jeg godtar" -avmerkingsboksen på registreringsskjemaet eller boksen eller andre lignende midler. Gjennom denne handlingen anerkjenner og godtar du dermed vilkårene i disse retningslinjene, som er og utgjør en juridisk, bindende avtale mellom deg og Monosurveys..

Samlet sett er hans retningslinjer fritt tilgjengelig for din gjennomgang før registrering, og hvis du ikke godtar vilkårene, skal ditt rettsmiddel bestå av ikke å registrere en konto, og avslutte nettfanen, selv om du besøkte nettstedet vårt.

MonoSurveys-teamet gjør alt mulig forsøk på å beholde tilliten din; og dermed følger vi dette generelle personvernet prinsipper for å beskytte personvernet ditt:

 • MonoSurveys leier eller selger ikke PI-en din.
 • MonoSurveys utlyser ikke kontaktinformasjonen din til tredjeparter eller andre brukere uten ditt samtykke.
 • Enhver PI som du gir til Monosurveys vil bli beskyttet av bransjestandardteknologi og etiske retningslinjer.

Dersom du registrerer deg hos oss og/eller på annen måte bruker våre produkter og tjenester, samtykker du i innsamling, overføring, behandling, lagring og offentliggjøring av PI-en din som beskrevet i disse retningslinjene.

Vi prøver hele tiden å utvikle vår brukeropplevelse, og kontinuerlig arbeide for å:

 • varsle deg om hvordan dine personopplysninger kan benyttes og deles (inkludert i utlandet);
 • bevare sikkerheten og beskyttelsen av dine personlige opplysninger; og/eller
 • håndheve tilgjengeligheten av dine personlige opplysninger for at du skal utøve din rett til korrigering av 7 informasjon.

Dersom du registrerer deg hos oss og/eller på annen måte bruker våre produkter og tjenester, samtykker du i innsamling, overføring, behandling, lagring og offentliggjøring av PI-en din som beskrevet i disse retningslinjene.

Tjenester som tilbys.

Monosurveys tilbyr, driver og administrerer en plattform som gir sine brukere muligheten til å delta i undersøkelser på nettet. Brukere kan registrere seg gratis på nettstedet vårt, og de kan gi visse personlige opplysninger, som vil bli behandlet og anonymisert av vår plattform for å matche de anonymiserte resultatene med våre markedsundersøkelsesselskaper. Hvis det er et treff, kan brukeren klikke på invitasjonsadresselen for undersøkelsen.

Hvis dette er valgt, kan brukere fylle ut spørreskjemaene på koblingen og deretter svare på undersøkelsen. Når brukerne svarer på undersøkelsene de tjener et pengebeløp, som skal angis av oss fra tid til annen. Når brukerne når minimumsutbetalingsbeløpene (som skal angis av oss fra tid til annen), kan de ta ut pengene sine til en tredjeparts betalingsbehandlingsplattform (f.eks. PayPal), eller løse inn saldoen på et gavekort.

Undersøkelsene, betalingsbehandlingsplattformene og gavekortsystemene leveres alle av tredjepartsplattformer, som har egne retningslinjer for personvern og vilkår for bruk. Vennligst ta en titt på dem før du svarer på noen undersøkelse. Vi gjør et poeng av at deres retningslinjer for and personvern og vilkår for bruk vil være de som skal regjere over deres tjenestetilbud, og ikke de av Monosurveys.

Vi kan tilby ekstra funksjonalitet gjennom nettstedet, som indikert fra tid til annen. Alle ovennevnte tjenester levert av MonoSurveys via nettstedet vil være samlet referert til som “% s”.

Innsamling av personopplysninger.

Personopplysninger.

nkluderer informasjon som kan brukes til å identifisere en enkeltperson personlig, for eksempel: (f.eks. telefonnummer, navn (for- og sist), personlig profilbilde, e-postadresse og telefonnummer). Dersom du herved bekrefter og garanterer monosurveys at du har de nødvendige rettighetene og autorisasjonene som kreves for offentliggjøring av alle PI.

Navn og etternavn

E-post (brukernavn)

Telefonnummer

Kjønn

Fullstendig adresse

By, Land

fødselsdato

Yrke status

Utdanningsnivå

IP-adresse

Påmeldingstid

Okkupasjon

Utdanning

Husholdningenes inntekt

Røyking og tobakksbruk

Bileid/brukt

Forbrukerelektronikk eid

Medievalg

Helsetjenester dekning

Reiseplaner

Etnisitet, foreldre, barn

Hobbyer og interesser

Mat, drikke preferanser

Datamaskin og videospill

Ikke-personlig informasjon.

Inkluderer informasjon som ikke kan brukes til å identifisere en enkeltperson personlig, for eksempel anonyme bruksdata, generell demografisk informasjon som vi kan samle inn, for eksempel antall klikk, plattformtyper, preferanser du sender inn og preferanser som genereres basert på dataene du sender inn.

Personopplysninger som samles inn via tredjepartsverktøy.

For eksempel samlet brukerstatistikk, analyse, demografisk informasjon og bruksinformasjon på nettstedet. Som vår bruker vil du generelt kunne kontrollere og velge hvor mye og type PI du kan avsløre til oss.

Personopplysninger som samles inn via integrering av sosiale medier.

Vi kan tillate våre brukere å bruke enkelt påloggingsautentiseringstjenester som de som leveres av Facebook, Google og andre (hvis tilgjengelig). Heretter kan nettstedet gi en mulighet til å bruke dine sosiale medier legitimasjon og dermed, ved en slik handling, vil vi samle din PI som gitt av slike tredjeparts plattformer, men aldri mer enn PI disse plattformene avsløre. Samlet PI fra slike tredjeparter vil inkludere, men vil ikke være begrenset til, vennelister, e-post, bildegalleri, likerklikk og annen informasjon. Hvis du avslutter kontoen din på sosiale medier, eller hvis du av autoriserer vår tilgang, kan din tilgang til nettstedet vårt bli suspendert. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese vilkårene og retningslinjene for slike tredjepartsplattformer.

Teknisk informasjon samlet inn via nettstedet.

Når du navigerer gjennom et nettsted, kan visse opplysninger samles passivt (det vil si samles inn uten at du aktivt oppgir informasjonen) ved hjelp av ulike teknologier og midler, for eksempel Internet Protocol-adresser, informasjonskapsler, Internett-koder og navigasjonsdatainnsamling.

IP-adresser (Internet Protocol).

En IP-adresse er et nummer som er tilordnet datamaskinen av Internett-leverandøren, slik at du kan få tilgang til Internett og anses generelt å være ikke-personlig identifiserbar informasjon, fordi i de fleste tilfeller er en IP-adresse dynamisk (endres hver gang du kobler til Internett), i stedet for statisk (unik for en bestemt brukers datamaskin). Vi bruker IP-adressen din til å diagnostisere problemer med serveren vår, rapportere samlet informasjon, finne den raskeste ruten for datamaskinen din å bruke til å koble til nettstedet vårt, og administrere og forbedre tjenestene til våre forbrukere.

Informasjonskapsler.

En informasjonskapsel eller "cookie" er litt informasjon som et nettsted sender til nettleseren din som hjelper nettstedet med å huske informasjon om deg og dine preferanser. "Øktinformasjonskapsler" er midlertidige biter av informasjon som slettes når du går ut av nettleservinduet eller på annen måte slår av datamaskinen. Øktinformasjonskapsler brukes til å forbedre navigasjonen på nettsteder og til å samle inn samlet statistisk informasjon. Dette nettstedet bruker øktinformasjonskapsler.

Vedvarende informasjonskapsler.

Er mer permanente biter av informasjon som er plassert på harddisken på datamaskinen din og bli der med mindre du sletter informasjonskapselen. Vedvarende informasjonskapsler lagrer informasjon på datamaskinen din for en rekke formål, for eksempel henting av visse opplysninger du tidligere har oppgitt (f.eks. brukernavn), som bidrar til å avgjøre hvilke områder av nettstedet besøkende finner mest verdifulle, og tilpasse nettstedet basert på dine preferanser. Dette nettstedet bruker vedvarende informasjonskapsler.

Internett-koder.

Også kjent som GIF-er med én piksel, klare GIF-filer, usynlige GIF-filer og GIF-er med én piksel, er mindre enn informasjonskapsler og forteller nettstedets serverinformasjon, for eksempel IP-adressen og nettlesertypen relatert til den besøkendes datamaskin. Dette nettstedet bruker Internett-koder.

Navigasjonsdata.

Også kjent som "loggfiler", "serverlogger", "clickstream" data og "Internet Tags", de brukes til systemadministrasjon, for å forbedre innholdet på nettstedet, markedsundersøkelser formål, og for å kommunisere informasjon til besøkende.

Formålet med PI Collection.

Vi vil lagre din PI med det formål å administrere samarbeidet ditt med andre brukere og kunder, forbedre brukeropplevelsen din, sende nyhetsbrev og kontakte deg om forespørsler om våre tjenester. Samlet sett bruker vi den innsamlede PI for å levere og forbedre tjenestene våre. vI vil vi generelt samle inn, bruke og avsløre pi-en din for å:

 • Tilby, drift, vedlikeholde, forbedre og fremme vår plattform og våre produkter og tjenester.
 • Bekreft e-postadressen din og andre meldinger.
 • Kontakt deg, gjør det mulig å delta på paneler, lotterier og svare på eventuelle meldinger som sendes til oss.
 • Oppdater brukerdataposter, samle inn profilinformasjon og valider vår informasjon.
 • Utvikle, forske, behandle, beskytte og forbedre tjenestene våre.
 • Gjennomføre forskning, analyse og tilby undersøkelsene.
 • Administrer våre insentiver programmer.
 • Oppdag og forhindre brudd på retningslinjene våre og vilkårene for bruk.
 • Tilby andre kampanjer, nyhetsbrev, send tjenesterelaterte kunngjøringer og kontakt deg om forespørsler om våre produkter og tjenester.
 • Undersøke og forhindre uautorisert tilgang til tjenestene våre og andre mistenkelige aktiviteter.
 • Overvåk og analyser trender, bruk og aktiviteter i forbindelse med våre produkter og tjenester og for markedsførings- eller reklameformål.
 • For å svare på behørig autoriserte forespørsler fra myndigheter og rettshåndhevelse.

MonoSurveys vil holde enhver samlet PI bare så lenge det er nødvendig, med hensyn til formålet med behandlingen. Dette betyr at PI samlet inn og behandlet for markedsføring og kommersielle formål vil bli lagret i minst seks (6) måneder deretter.

Når det gjelder PI som er lagret av underbehandlerne våre, vil dataene bli lagret på deres sikre servere som det fremgår av deres respektive personvernregler fra tid til annen.

Hvis du ikke ønsker å avsløre noen eller en del av din PI til oss, kan du fortsatt være i stand til å bruke noen av funksjonene på nettstedet vårt, selv om vi ikke vil kunne garantere at du vil kunne nyte dem på sitt fulle hvis du velger å ikke avsløre det til oss.

Offentliggjøring av personopplysninger.

Utlevering til tilknyttede selskaper og partnere.

I samsvar med artikkel 6 (1) (b) GDPR, da det er nødvendig for å forfølge våre legitime interesser eller tredjepartenes legitime interesser, kan vi avsløre din PI til våre tilknyttede selskaper og forretningspartnere over hele verden som godtar å behandle den i samsvar med disse retningslinjene. I tillegg kan vi utlevere DIN PI-informasjon til entreprenører vi bruker til å støtte vår virksomhet (f.eks. skytjenester, programvare som en tjeneste, infrastruktur som en tjeneste, teknisk støtte), så lenge det ikke er grunn til å anta at det kan være noen overordnet interesse for AT-dataene ikke blir avslørt som er verdig beskyttelse.

Offentliggjøring til forretningsetterfølgere.

I samsvar med artikkel 6 (1) (f) GDPR, hvis vår virksomhet selges eller fusjonerer helt eller delvis med en annen virksomhet som vil bli ansvarlig for å gi nettstedet til deg, beholder vi retten til å overføre din PI til den nye virksomheten. Den nye virksomheten vil beholde retten til å bruke din PI i henhold til vilkårene i disse retningslinjene, samt til eventuelle endringer i denne personvernerklæringen som innstiftet av den nye virksomheten. Vi vil også beholde retten til å overføre din PI hvis våre firmafiler for konkurs og noen eller alle våre eiendeler selges til en annen person eller bedrift.

Offentliggjøring til tredjeparts PI-prosessorer.

I samsvar med artikkel 6 (1) (b) GDPR, for å kunne levere tjenestene våre, bruker vi tredjepartsplattformer og -verktøy, for eksempel blant andre leverandører av PayPal, Stripe, Google og Amazon. Vær oppmerksom på at slike plattformer styres av egne vilkår, retningslinjer og praksis og retningslinjer for innsamling av personopplysninger. Ved å anerkjenne ditt samtykke til disse retningslinjene, anerkjenner du derfor også de gjeldende vilkårene og betingelsene for slike tredjepartsplattformer, som gir funksjoner som inkluderer aggregert statistikk. Ved avvik eller konflikt mellom disse retningslinjene og vilkårene i dem, vil vilkårene i de sistnevnte enhetene styre.

Vi vil holde en liste over eventuelle underbehandlere som vil være involvert i behandlingen av din PI på grunn av levering av tjenesten vår, og vil informere deg om eventuelle tiltenkte materielle endringer om tilsetning eller utskifting av underbehandlere før slike endringer er effektive, og dermed gi deg muligheten til å protestere mot slike endringer.

Lovlig avsløring.

In accordance with Article 6 (1) (c) GDPR, if we, or our affiliates, clients, contractors, licensors, officers, agents and/or representatives, reserve the right to allow access to any of your PI when we think it is reasonably important or when you violate the terms mentioned in this policy. Hereafter, we will have the right to disclose any or all gathered PI and/or data, when the following circumstances arise: (i) if necessary under an applicable law; (ii) in reply to a legal demand or subpoena from an agency of the law; (iii) to protect ourselves and our affiliates from any legal third party claims and procedures that may be brought to us (inclusive of takedown notices); and/or (iv) to prevent or cause cessation of any undertakings that may be construed by us as having the ability to be or cause a predicament or hazard to us.

Autorisasjon for kommunikasjon for kommersiell melding.

Av og til vil vi be deg om uttrykkelig tillatelse og godkjenning til å motta elektroniske meldinger i elektronisk format som deretter sendes til en elektronisk adresse, og som inneholder en melding som ber mottakerne om å delta i kommersielle aktiviteter som nyhetsbrev, kjøp av produkter, tjenester og invitasjoner til å delta i undersøkelser.

Tilby andre kampanjer, nyhetsbrev, send tjenesterelaterte kunngjøringer og kontakt deg om forespørsler om våre produkter og tjenester.

In samsvar med artikkel 21 GDPR har du rett til å protestere mot behandling av dine personopplysninger hvis grunnlag for denne innvendingen er å direkte markedsføring. Heretter, if du ikke lenger ønsker å motta e-postoppdatering og annen kommersiell kommunikasjon og meldinger, kan du velge bort å motta dem ved å følge instruksjonene som er inkludert i hver oppdatering eller kommunikasjon.

Retningslinjer for informasjonskapsler.

Med jevne mellomrom kan vi plassere det som kalles "informasjonskapsler" inne i enheten din med det formål å spore og samle inn data med hensyn til din utnyttelse av nettstedet vårt og våre S-enheter. Disse filene er små tekster som nettstedet vårt overfører til enheten din, og som tillater oss å gjenkjenne deg og få visse data. By samtykker i å godta vår bruk av informasjonskapsler, du gir oss, og tredjepartene vi samarbeider med, tillatelse til å plassere, lagre og få tilgang til noen eller alle informasjonskapslene som er beskrevet nedenfor på datamaskinen din:

 • Nødvendige informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene er nødvendige for riktig funksjon av nettstedet, for eksempel visning av innhold, innlogging, validering av økten, svar på din forespørsel om tjenester og andre funksjoner. De fleste nettlesere kan settes til å deaktivere bruken av informasjonskapsler. Men hvis du deaktiverer disse informasjonskapslene, kan det hende du ikke får tilgang til funksjoner på nettstedet vårt riktig eller i det hele tatt.
 • Funksjonelle informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske en brukers valg , for eksempel språk, brukernavn og andre personlige valg - mens du bruker nettstedet. De kan også brukes til å levere tjenester, for eksempel la en bruker lage et blogginnlegg, lytte til lyd eller se videoer på nettstedet.
 • Økt informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene tillater nettsteder å koble handlingene til en bruker under en nettleserøkt. De kan brukes til en rekke formål, for eksempel å huske hva en bruker har lagt i handlekurven når de surfer på et nettsted. Øktinformasjonskapsler tillater også at brukere gjenkjennes når de navigerer på et nettsted, slik at eventuelle element- eller sideendringer de gjør, blir husket fra side til side. Øktinformasjonskapsler utløper etter en nettleserøkt. dermed lagres de ikke på lang sikt.
 • Vedvarende informasjonskapsler. Disse informasjonskapslene lagres på en brukers enhet mellom nettleserøkter, noe som gjør at brukerens preferanser eller handlinger på tvers av et nettsted (eller i noen tilfeller på tvers av forskjellige nettsteder) kan bli husket. Vedvarende informasjonskapsler kan brukes til en rekke formål, inkludert å huske brukernes valg og preferanser når de bruker et nettsted eller for å målrette annonsering mot dem.
 • keyingress_p
 • _session_id
 • cint_forms_identity
 • cint_session_id
 • CintRespondent

Vi kan også samle inn og bruke dataene i loggfiler, som kan omfatte din IP-adresse, din ISP, nettleseren du brukte til å besøke plattformen vår, tiden du besøkte plattformen vår og hvilke deler du besøkte.

Når du får tilgang til vårplatform via en mobil enhet, kan vi bruke din mobile enhets-ID (det vil si den unikeidentifieren som er tilordnet en mobil enhet av produsenten) og / eller AdvertisingID (for Apple iOS 6 og nyere) i stedet for informasjonskapsler for å gjenkjenne deg og sporede nettsider, sammen med ytelsen.

Du kan be nettleseren din om å avvise alle informasjonskapsler eller angi når en informasjonskapsel sendes. Hvis du ønsker det, kan du enkelt deaktivere informasjonskapsler på nettlesingsprogramvaren din ved å følge de trinnvise veiledningene som ligger på www.allaboutcookies.org og www.youronlinechoices.com.

Reklame, valg av avmelding.

Fra tid til annen kan vi bruke Google Analytics, Annonseord, Dobbeltklikk- og/eller Ad Sense-sporingskoder og andre tredjeparts programvareverktøy (for eksempel remarketingkoder) for å samle inn informasjon og markedsføringsanalyse om hvordan du blar gjennom plattformen og tjenestene våre.

Annonsene som vises, målrettes basert på den forrige nettleserloggen din, og kan inneholde retargeting-koder. Tredjepartsleverandører kan for eksempel vise deg Monosurveys annonser på visse nettsteder over Internett, selv etter at du har forlot plattformen vår. Den innsamlede informasjonen anonymiseres, noe som betyr at den ikke kan spores tilbake til enkeltpersoner. Ved hjelp av slike verktøy lærer vi hvordan vi optimaliserer og viser annonser basert på brukerens tidligere besøk, noe som gir deg en bedre brukeropplevelse.

Våre tredjepartsleverandører kan bruke informasjonskapsler og beacons til å spore Internett-surfingen din for å vise deg annonser basert på hva de eller oss mener er av interesse i henhold til dine surfeaktiviteter og forbrukerpreferanser. Heretter, ved å bruke våre tjenester, sammen med vår plattform og nettsteder, samtykker du herved til slik avsløring, behandling og lagring av PI. For å håndheve og opprettholde din rett til privatliv, vil du alltid ha muligheten til å velge å ikke motta denne typen annonsering fra oss eller tredjeparter.

Vi tilbyr for øyeblikket ikke "do-not-track" eller lignende mekanismer. I motsetning til informasjonskapsler kan ikke enhets-ID-er slettes, men du kan velge å tilbakestille annonse-ID-ene dine i «Innstillinger»-delen på mobilenheten din, blant annet.

Du kan finne ut mer om hvordan du velger bort ved å bla gjennom Googles opting-out- og personvernsider på www.google.com, eller Network Advertising Initiative-nettstedet på www.networkadvertising.org.

Tredjepartsverktøy og PI-prosessorer.

For å kunne levere tjenestene våre bruker vi tredjepartsplattformer og -verktøy, for eksempel de som leveres av blant andre PayPal, Google og Facebook. Vær oppmerksom på at slike plattformer styres av egne vilkår, retningslinjer og praksis og retningslinjer for innsamling av personopplysninger. Ved å anerkjenne ditt samtykke til disse retningslinjene, anerkjenner du derfor også de gjeldende vilkårene og betingelsene for slike tredjepartsplattformer, som gir funksjoner som inkluderer aggregert statistikk. Ved avvik eller konflikt mellom disse retningslinjene og vilkårene i dem, vil vilkårene i de sistnevnte enhetene styre.

Nettstedet vårt kan presentere våre kommersielle partnere og andre tredjeparter. Når du har brukt disse koblingene til å forlate nettstedet vårt, bør du merke deg at vi ikke har noen kontroll over det andre nettstedet. Derfor kan vi ikke være ansvarlige for beskyttelse og personvern for informasjon du oppgir mens du besøker slike nettsteder, og slike nettsteder er ikke underlagt denne personvernerklæringen. Du bør utvise forsiktighet og se på personvernerklæringen som gjelder for det aktuelle nettstedet.

Vi vil holde en liste over eventuelle underbehandlere som vil være involvert i behandlingen av din PI på grunn av levering av tjenesten vår, og vil informere deg om eventuelle tiltenkte materielle endringer om tilsetning eller utskifting av underbehandlere før slike endringer er effektive, og dermed gi deg muligheten til å protestere mot slike endringer.

Sikkerhet for innsamlede opplysninger.

Våre servere er plassert i ISO 27001-sertifiserte datasentre med høy ytelse i Tyskland. Personlig identifiserbar informasjon (PII) og andre data kan overføres og lagres i tredjeland, inkludert, men ikke begrenset til, USA. Sikkerheten til din PI er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetode over Internett, eller metode for elektronisk lagring er 100% sikker. Selv om vi streber etter å bruke kommersielt akseptable midler for å beskytte informasjonen din, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerheten.

Du kan være trygg på at personlig informasjon som samles inn gjennom nettstedet er sikker og opprettholdes på en måte som er i samsvar med gjeldende bransjestandarder. Viktigheten av sikkerhet for all personlig informasjon knyttet til våre abonnenter er av største bekymring for oss. Dine personlige opplysninger er beskyttet på flere måter. Vi beskytter inntastet informasjon ved å foreta rimelige tekniske og administrative sikkerhetstiltak (f.eks. brannmurer, datakryptering, fysiske og administrative tilgangskontroller til data og servere) som begrenser risikoen for tap, misbruk, uautorisert tilgang, avsløring og endring.

Dine personlige opplysninger ligger på en sikker server som bare utvalgte ansatte og entreprenører har tilgang til via passord. For å kunne betjene deg mest effektivt, håndteres kredittkorttransaksjoner og ordreoppfyllelse av etablerte tredjepartsbank-, behandlingsagenter og distribusjonsinstitusjoner. De mottar informasjonen som trengs for å verifisere og autorisere kredittkortet ditt eller annen betalingsinformasjon og for å behandle og sende bestillingen din.

For å beskytte dine personlige opplysninger tar vi rimelige forholdsregler og følger bransjens beste praksis for å sikre at den ikke er upassende tapt, misbrukt, tilgang til, avslørt, endret eller ødelagt. Hvis du gir oss kredittkortinformasjonen din, krypteres informasjonen ved hjelp av SSL (Secure Socket Layer Technology) og lagres med krypteringssystemer. Selv om ingen overføringsmetode over Internett eller elektronisk lagring er 100% sikker, følger vi krav og implementerer ytterligere allment aksepterte industristandarder.

Tjenestekvalifisering.

Du må væreatten (18) år eller eldre for å kunne bruke tjenestene våre, ingen unntak. Monosurveys samler ikke bevisst inn noen form for informasjon fra personer under tretten (13). Hvis vi lærer eller har grunn til å mistenke at data er funnet for personer under tretten (13 år), vil vi fryse og/eller slette slike data og PI uten forvarsel og uten ansvar.

GDPR-varsel og dine rettigheter som registrerte.

I FORBINDELSE MED GDPR, i EU, er Liidimedia OY en "behandlingsansvarlig" av PI du gir oss for de primære formålene å gi deg våre tjenester.

For våre EU-kunder og -brukere, ved å klikke på "Jeg godtar"-knappen eller på annen måte godtar vilkårene og betingelsene for våre tjenester gjennom en klikkbar handling eller lignende handling, anerkjenner du herved, godtar og utvetydig samtykker til innsamling, prosess, ledelse, behandling, overføring og autorisert av din PI av Liidimedia OY, dets tilknyttede selskaper og autoriserte tredjeparter.

Delen nedenfor dekker de visse situasjonene du, som dataovertred, og vi som behandlingsansvarlig, mest sannsynlig vil se, men du bør også nøye gjennomgå den fullstendige listen over registrertes rettigheter her: https://gdpr-info.eu/chapter-3/. Du beholder retten til å få tilgang til, endre, korrigere eller slette PI-en din der den er unøyaktig når som helst. For å gjøre dette, vennligst kontakt info@monosurveys.com.

 • Rett til å bli glemt: Du kan be oss om å bli "glemt"; det vil si å få hele PI fjernet fra vår tjeneste. Hvis vi blir bedt om å gjøre dette, vil vi i samsvar med artikkel 17 GDPR fjerne eventuelle PI du har samlet inn fra deg som anmoder. Vi må også kontakte tredjeparter som behandler PI-en din på våre vegne, for eksempel våre skytjenesteleverandører. For å sikre at personopplysninger i Monosurveys besittelse kan fjernes i tide, kan du videresende enhver forespørsel om å bli "glemt" til oss ved å sende inn en forespørsel.
 • Rett til dataportabilitet: I henhold til GDPR, i samsvar med artikkel 20 GDPR våre brukere i EU kan be Monosurveys å sende dem noen PI i vår besittelse. I dette tilfellet vil vi gi deg alle PI som du har i et vanlig, maskinlesbart format.
 • Rett til datatilgang: Som registrert kan du i samsvar med artikkel 15 GDPR be MonoSurveys om å bekrefte hvordan og hvor pi-en din blir lagret og behandlet. Du har også rett til å vite hvordan disse dataene deles med tredjeparter av oss.
 • Rett til datasbedring: Som en annen person har du i samsvar med artikkel 16 GDPR rett til å få fra Monosurveys, uten unødig forsinkelse, utbedring av unøyaktig PI om deg.
 • Rett til å bli informert: Du har rett til å bli informert om PI vi samler inn fra deg, og hvordan vi behandler det.
 • Rett til å trekke tilbake samtykke: I samsvar med artikkel 7 (3) GDPR, har du rett til å trekke tilbake ditt samtykke gitt til oss når som helst.
 • Rett til objekt: I samsvar med artikkel 18 GDPR har du rett til å protestere mot oss å behandle din PI av følgende grunner:
  • Behandlingen var ikke basert på legitime interesser eller utførelsen av en oppgave i allmennhetens interesse/utøvelse av offisiell myndighet (inkludert profilering);
  • Direkte markedsføring (inkludert profilering);
  • Behandling i forbindelse med vitenskapelig/historisk forskning og statistikk; Og
  • Rettigheter i forhold til automatisert beslutningstaking og profilering.
 • Automatisert individuell beslutningstaking og profilering: Du har rett til ikke å være underlagt en avgjørelse utelukkende basert på automatisert behandling, inkludert profilering, som gir rettsvirkninger angående deg eller på lignende måte påvirker deg betydelig.
 • Rett til å klage: Du har rett til å sende inn en klage til tilsynsmyndighetene hvis informasjonen din ikke er behandlet i samsvar med GDPR. I henhold til artikkel 77 GDPR, hvis tilsynsmyndighetene ikke klarer å løse klagen din riktig, kan du ha rett til et rettsmiddel.

Personvernforespørselen din må i det minste inneholde følgende informasjon: (i) ditt fullstendige navn, adresse og/eller e-postadresse for at vi skal kunne varsle deg om svaret på forespørselen din; (ii) vedlagte dokumenter som etablerer identiteten din; og (iii) en klar og kortfattet beskrivelse av PI med hensyn til hvilke du søker å håndheve noen av dine personvernrettigheter. Hvis du ber om utbedring, må du angi endringer som skal gjøres, og legge ved dokumentasjon for å sikkerhetskopiere forespørselen.

Ved mottak av personvernforespørselen din, og etter en forfalt gjennomgang, kan vi deretter redigere, deaktivere og/eller slette PI-en din fra våre tjenester innen tretti (30) dager. Ved sikre databaser under vår kontroll der sletting er umulig, vil vi gjøre slik informasjon permanent utilgjengelig.

Styrende språk.

Fra tid til annen kan disse retningslinjene oversettes til andre språk for enkelhets skyld. Den engelskspråklige versjonen av hvert av disse dokumentene skal være den versjonen som råder og styrer din bruk av nettstedet og våre produkter og tjenester. Når det gjelder konflikt mellom den engelskspråklige versjonen og enhver oversatt versjon, vil den engelske versjonen gjelde.

Endringer i disse retningslinjene.

Med jevne mellomrom, og etter oss selvs endelige skjønn, kan vi oppdatere, endre, suspendere og/endre eller nettstedet vårt, tjenestene våre, disse retningslinjene og/eller våre vilkår, helt eller delvis. Vi forbeholder oss herved en slik rett for å drive vår virksomhet og beskytte oss selv. Din bruk etter eventuelle endringer indikerer din aksept av disse, og vi vil legge ut en melding om slike endringer på nettstedet vårt, og kan også skrive en e-post til deg eller på annen måte varsle deg.

Kontakt.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer om oss, vårt nettsted, våre vilkår og / eller denne policyen, vennligst kontakt oss på:

Datoen for siste effektive oppdatering er September, 2020