Tietoa meistä

MonoSurveys-palvelun tarjoaa suomalainen markkinatutkimusyhtiö Liidimedia Oy

MonoSurveys -palvelussa voit vaikuttaa nimettömästi ilmaisemalla mielipiteesi osallistumalla erilaisiin kyselyihin.

Tutkimuksia järjestävät erilaiset yritykset ja organisaatiot, mukaan lukien usein tunnetut tuotemerkit. Tutkimukset voivat koskea mitä tahansa aihetta, kuten rakkautta, politiikkaa, autoja, ruokaa, elektroniikkaa - mitä tahansa.

Linkin avulla voit yksinkertaisesti kutsua monia ystäviä ja ansaita rahaa entistä nopeammin.

Osallistuminen on aina täysin ilmaista. Sinut aina palkitaan kyselyihin osallistumisesta. Palkinto riippuu esim. kyselyn pituudesta. Kyselyn tekeminen vie yleensä 5-20 minuuttia ja palkintosumma on yleensä 0.40-4 €.

Voit lunastaa palkkiosi ansaittuasi yli 10 euroa.

Kun käytät MonoSurveys-palvelua, saatat myös saada mahdollisuuden testata uusia tuotteita sekä osallistua puhelin- ja tekstiviestikyselyihin sekä esimerkiksi ruoka- ja viininmaistajaisiin.

Miksi liittyä MonoSurveys?

Markkinatutkimus-yrityksellä on usein vain muutama kysely, joita voi tehdä. MonoSurveysin tavoite on tarjota kaikista laajoin valikoima kyselyitä ja näin maksimoida käyttäjän mahdollisuudet ansaita rahaa ja palkintoja.

Ilmoitamme sinulle aina etukäteen, kuinka kauan kysely kestää. Ilmoitamme sinulle aina palkkion määrän osallistumisesta heti. Yksityisyytesi on 100% suojattu. Tietosi pysyvät aina täysin anonyymeinä, eikä vastauksiasi voida koskaan linkittää sinuun. Henkilötietojasi tarvitaan vain, kun etsimme sopivia osallistujia kyselyihin. Näitä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Voit ansaita rahaa myös tuomalla ystäväsi MonoSurveys-palveluun. Voit lukea lisää kirjautumalla sisään.