Om oss

MonoSurveys-tjenesten leveres av det finske markedsundersøkelsesselskapet Liidimedia Oy.

På MonoSurveys kan du gjøre en forskjell anonymt ved å uttrykke din mening gjennom å delta i ulike undersøkelser.

Undersøkelser er organisert av ulike selskaper og organisasjoner, ofte inkludert kjente merkevarer. Undersøkelsene kan angå ethvert tema som kjærlighet, politikk, biler, mat, elektronikk – hva som helst.

Ved hjelp av din verdifulle mening kan disse selskapene forbedre seg. Med undersøkelsene kan selskapene samle viktig informasjon om markedssituasjonen. Du kan for eksempel bli bedt om å uttrykke din mening om emballasjen når et selskap lanserer et nytt produkt. Undersøkelser er også ofte sitert i kjente dagsaviser.

Deltakelse er alltid helt gratis. Du vil alltid bli belønnet når du deltar i spørreundersøkelser. Belønningsbeløpet avhenger for eksempel av lengden på undersøkelsen. Å ta en undersøkelse tar vanligvis 5 til 20 minutter, og belønningsbeløpet er vanligvis mellom 0,40 og 4 euro.

Du kan løse inn belønningene dine etter at du har tjent over 10 euro.

Når du bruker MonoSurveys-tjenesten, kan du også få sjansen til å teste nye produkter, samt å delta i telefon- og SMS-undersøkelser og for eksempel mat- og vinsmaking.

Hvorfor bli med i MonoSurveys?

Markedsundersøkelser selskaper har ofte bare noen få undersøkelser å ta. Målet med MonoSurveys-tjenesten er å tilby det mest omfattende utvalget av undersøkelser og dermed maksimere brukernes muligheter til å tjene penger og belønninger.

Vi vil alltid gi deg beskjed på forhånd hvor lang tid undersøkelsen vil ta. Vi vil alltid fortelle deg belønningsbeløpet for deltakelse med en gang. Ditt personvern vil være 100% Beskyttet. Dine detaljer vil alltid være helt anonyme, og svarene dine kan aldri knyttes til deg. Dine personlige opplysninger er bare nødvendig når vi leter etter passende deltakere for undersøkelsene. Denne informasjonen vil ikke bli utlevert til tredjeparter.

Du kan også tjene penger ved å bringe vennene dine til MonoSurveys-tjenesten. Du kan lese mer om dette ved å logge inn.