Betalte undersøgelser
Optjen kontanter eller gavekort ved at udfylde online brugerundersøgelser.
Ved at deltage kommer du til at optjene penge eller gavekort
Indløs pengene till din PayPal-konto
Du kan indløse de optjente penge fra spørgeskemaerne når du har optjent 10€ på din konto. Betaling med PayPal er hurtig og sikker. Du kan bruge din PayPal-konto på tusindvis af onlinebutikker, og til at sende og modtage penge. Du kan både bruge PayPal på din computer og på din mobil.
Amazon
Amazon gavekort
Du kan indløse dine belønninger som et Amazon-gavekort når du har optjent €5 ved at udfylde spørgeskemaer. På Amazon kan du bruge dit gavekort til at købe en lang række produkter, så som tøj, elektronik, husholdningsprodukter og legetøj. Amazon-gavekort udløber ikke, så du har rigeligt med tid til at vælge hvad du kunne tænke dig.
Paysafecard
Paysafecard
Du kan vælge et Paysafecard til dig selv, når du har samlet 10 € på din brugerkonto ved at besvare undersøgelser. Paysafecard giver dig mulighed for at betale sikkert online uden et kreditkort. Du kan bruge dit Paysafecard-kort til at købe spil, musik, film og tjenester i onlinebutikker. Du betaler for dine køb med en 16-cifret kode uden at skulle indtaste dine bank- og personlige oplysninger.
Lad din stemme blive hørt ved at deltage i kundeundersøgelser
Du har en reel mulighed for at gøre en forskel på en sjov måde ved at deltage i undersøgelser. Din stemme kan blive hørt. Du støder på mange velkendte brands i din hverdag. Disse brands vil gerne høre din mening om f.eks. lanceringen af et nyt produkt. Til gengæld for din deltagelse vil du altid blive belønnet for din tid, når du deltager i undersøgelser.
Så let er det at begynde at tjene penge ved at deltage i undersøgelser: 
1
Opret en konto
Udfyld din profil på nøje vis, og udfyld spørgeskemaet om baggrundsinformationer. Ved at besvare disse spørgsmål så præcist som muligt, hjælper du os med at målrette relevante spørgeskemaer til dig. På denne måde får du flere spørgeskemainvitationer, og tjener flere penge.
2
Bekræft din konto
Bekræft din konto ved at klikke på bekræftelseslinket i velkomstmailen. Du vil snart modtage invitationer til dine første spørgeskemaer, og du kan starte med at tjene penge.
3
Indløs dine belønninger
Du kan indløse dine belønninger efter at du har optjent et minimum på 10 euro. Du kan indløse din belønning til din PayPal-konto, som et GoGift-gavekort, eller som et Amazon-gavekort.