Maksetut kyselyt
Ansaitse rahaa tai lahjakortteja vastaamalla tutkimuksiin.
Vastaamalla ansaitset rahaa tai lahjakortteja.
Lunasta rahat Paypal-tilillesi
Pystyt lunastamaan kyselyistä ansaitseman rahan PayPal-tilillesi, kun olet kerryttänyt 10€ käyttäjätilillesi. PayPalin avulla maksaminen on turvallista ja nopeaa. Pystyt tekemään PayPal-tililläsi ostoksia tuhansissa eri verkkokaupoista, lähettämään tai vastaanottamaan rahaa. Pystyt käyttämään PayPalia tietokoneella tai puhelimellasi.
Lunasta Gofift-lahjakortti
Pystyt lunastamaan kyselyistä ansaitseman rahan GoGift-lahjakorttina, kun olet kerryttänyt 10€ käyttäjätilillesi. GoGift lahjakortilla saat valikoiman lahjoja ja elämyksiä yli 100 erilaiseen käyttökohteeseen. Pääset valitsemaan lahjakortillesi mieleisesi käyttökohteen GoGift:n tarjoamasta laajasta valikoimasta. Superlahjakortti käy erilaisiin liikkeisiin, verkkokauppoihin, elämyksiin sekä tuotelahjoihin.
R-kioski lahjakortti
Halutessasi voit lunastaa palkkiosi kätevänä Ärrä-koodina. Ärräkoodilla voit lunastaa Ärrältä haluamasi tuotteen esimerkiksi jäätelön, kahvin, limsan tai vaikka karkkipussin. Ärräkoodi on kertakäyttöinen koodi, joka toimii kaikissa R-kioskeissa. Koodiin voi liittää R-kioskilla myytävän tuotteen. Koodin voit lunastaa kun olet ansainnut 5 tai 10 euroa ja se on voimassa määräajan. Koodi toimitetaan sinulle sähköpostitse.
Saat mielipiteesi kuuluviin osallistumalla kuluttajatutkimuksiin.
Sinulla on aidosti mahdollisuus vaikuttaa asioihin hauskalla tavalla osallistumalla erilaisiin yritysten järjestämiin tutkimuksiin. Kohtaat arjessasi päivittäin tunnettuja brändejä. Nämä brändit haluavat kuulla mielipiteesi esimerkiksi uuden tuotteen lanseerauksesta. Kiitoksena osallistumisestasi saat aina rahapalkkion kun vastaat tutkimuksiin.
Rahan ansaitseminen kyselyihin vastaamalla on näin helppoa!
1
Luo tili
Täytä profiilisi huolella ja vastaa ensimmäiseen kyselyyn, jossa kysymme tietoja sinusta. Vastaamalla näihin esitietokysymyksiin, mahdollisimman tarkasti heti, autat meitä kohdentamaan kyselykutsuja sinulle paremmin. Näin voit saada enemmän kyselykutsuja ja tienata rahaa enemmän.
2
Vahvista tilisi
Vahvista tilisi sähköpostiin saapuvan tervetuloviestin vahvistuslinkkiä klikkaamalla. Pian saat kutsuja ensimmäisiin tutkimuskyselyihin ja voit aloittaa ansaitsemisen.
3
Lunasta palkkiosi
Voit lunastaa palkkiosi, kun olet ansainnut vähintään 10 euroa. Voit lunastaa palkkiosi Paypal-tilille, Gogift-lahjakorttina tai Ärräkoodina.