Betalte undersøkelser
Tjene penger eller et gavekort ved å svare på spørreundersøkelse
Ved å delta vil du tjene penger eller gavekort.
Løs inn pengene på PayPal kontoen din
Du kan løse inn pengene du tjener på undersøkelser når du kan samle inn 100 kr på brukerkontoen din. Å betale med PayPal er raskt og sikkert. Du kan bruke PayPal kontoen din i tusenvis av nettbutikker, og til å sende og motta penger. Du kan bruke PayPal på datamaskinen eller telefonen.
Amazon
Amazon gavekort
Du kan løse inn belønningene dine som et Amazon-gavekort når du har akkumulert €5 ved å svare på undersøkelser. I Amazon kan du bruke gavekortet til å kjøpe et bredt spekter av produkter, for eksempel klær, elektronikk, hjemmeprodukter og barneleker. Amazon gavekort utløper ikke, så du har god tid til å velge hva du vil.
Paysafecard
Paysafecard
Du kan velge et Paysafecard selv når du har samlet inn 100 kr på brukerkontoen din ved å svare på undersøkelser. Paysafecard lar deg betale sikkert online uten kredittkort. Du kan bruke Paysafecard-kortet til å kjøpe spill, musikk, filmer og tjenester i nettbutikker. Du betaler for kjøpene dine med en 16-sifret kode uten å måtte skrive inn bank og personlige opplysninger.
Gjør din mening hørt ved å delta i forbrukerundersøkelser
Du har en genuin mulighet til å gjøre en forskjell på en morsom måte ved å delta i undersøkelser. Bruk din stemme - og bli hørt!. Du møter kjente merkevarer i hverdagen. Disse merkene ønsker å høre din mening f.eks på lanseringen av et nytt produkt. Til gjengjeld for din deltakelse vil du alltid bli belønnet for din tid når du deltar i spørreundersøkelser.
Det er så enkelt å begynne å tjene penger ved å delta i undersøkelser:
1
Opprett en konto
Fyll ut profilen din nøye og ta bakgrunnsinformasjonsundersøkelsen. Ved å svare på disse spørsmålene så nøyaktig som mulig med en gang, hjelper du oss med å målrette deg bedre. På denne måten kan du få flere undersøkelsesinvitasjoner og tjene mer penger.
2
Bekreft kontoen din
Bekreft kontoen din ved å klikke på bekreftelseslenken i velkomst-e-posten. Snart vil du motta invitasjoner til dine første undersøkelser, og du kan begynne å tjene penger.
3
Løs inn belønningene dine
Du kan løse inn belønningene dine etter at du har tjent minst 10 euro. Du kan løse inn belønningen din til PayPal din, som et Gogift-gavekort, eller som et Amazon-gavekort.