Betalda undersökningar
Tjäna pengar eller presentkort genom att göra onlineundersökningar.
Genom att delta kommer du att tjäna pengar eller presentkort.
Lös in pengarna på ditt PayPal-konto
Du kan lösa in de pengar du tjänat genom enkäter när du har samlat 10 € på ditt användarkonto. Att betala med PayPal är snabbt och säkert. Du kan använda ditt PayPal-konto i tusentals onlinebutiker och skicka och ta emot pengar. Du kan använda PayPal på din dator eller telefon.
Amazon
Amazon presentkort
Du kan lösa in dina belöningar som ett presentkort från Amazon när du har samlat 5 € genom att svara på enkäter. I Amazon kan du använda ditt presentkort för att köpa ett brett utbud av produkter, såsom kläder, elektronik, hemprodukter och barnleksaker. Amazon-presentkort upphör inte, så du har gott om tid att välja vad du vill ha.
Paysafecard
Paysafecard
Du kan välja ett Paysafecard för dig själv när du har samlat 10 € på ditt användarkonto genom att svara på enkäter. Med Paysafecard kan du betala säkert online utan kreditkort. Du kan använda ditt Paysafecard-kort för att köpa spel, musik, filmer och tjänster i onlinebutiker. Du betalar för dina inköp med en 16-siffrig kod utan att behöva ange dina bank- och personuppgifter.
Gör dig hörd genom att delta i konsumentundersökningar
Du har ett verkligt tillfälle att göra skillnad på ett roligt sätt genom att delta i undersökningar. Du kan göra dig hörd. Du möter välkända varumärken i din vardag. Dessa märken vill höra din åsikt t.ex. på lanseringen av en ny produkt. I utbyte mot ditt deltagande kommer du alltid att belönas för din tid när du deltar i enkäter.
Det är så enkelt att börja tjäna pengar genom att delta i undersökningar:
1
Skapa ett konto
Fyll i din profil noggrant och gör bakgrundsinformationsundersökningen. Genom att svara på dessa frågor så exakt som möjligt direkt hjälper du oss att bättre rikta enkätinbjudningar till dig. På så sätt kan du få fler enkätinbjudningar och tjäna mer pengar.
2
Bekräfta ditt konto
Bekräfta ditt konto genom att klicka på bekräftelselänken i välkomstmeddelandet. Snart får du inbjudningar till dina första undersökningar och du kan börja tjäna pengar.
3
Lös in dina belöningar
Du kan lösa in dina belöningar efter att du har tjänat minst 10 euro. Du kan lösa in din belöning till ditt PayPal-konto, som ett Gogift-presentkort eller som ett Amazon-presentkort.